WEBSHOP

In deze moeilijke tijden waarin de corona-uitbraak ons leven beheerst, kan het lastig zijn om in balans te blijven. In vertrouwen te blijven en met een gerust hart de toekomst in te kijken. Vertrouwen komt van binnenuit. Het vraagt om een stabiele geest die aangesloten is op ‘het grotere geheel’.

Dawn en Dawn+ kunnen bijdragen om aangesloten te worden en te blijven op de positieve flow die zich naast de corona-uitbraak openbaart. Tenminste, als je hem wilt en kunt voelen. Deze positieve flow wordt geïnitieerd door energie uit een veld in en om de aarde dat licht, eenheid en liefde stimuleert. Dit veld noem ik het dauw- of dawnveld. Het werkt toe naar een samenleving waarin individualisme, materialisme en conformisme steeds minder de overhand krijgen. Het werkt toe naar een samenleving waarin ruimte ontstaat voor waardering van het unieke in iedere persoon, onderlinge verbinding en saamhorigheid.

Het veld wordt gevoed en breidt zich uit naarmate meer mensen zich ermee verbinden, bewust of onbewust, en hun lichaamstrilling erop aanpassen. En dat maakt op zijn beurt de flow nog weer groter en sterker. Het groeiende bewustzijn bij de mensen en de acties en gedachten die dat opleveren, verhogen de trilling van het veld. En dat op zijn beurt verhoogt weer jouw trilling. Een mooie opwaartse spiraal omdat we elkaar versterken en zien.

Je ziet het nu al gebeuren, ten tijde van de corona-crisis: vanuit de harten van zovelen ontstaat de behoefte te helpen en er voor elkaar te zijn. Hoe kan ik jou helpen, hoe kun jij mij helpen? Hoe kunnen we er voor elkaar en anderen zijn? In grote en kleine gebaren. Uitgesproken of in gedachten. Wat is er nou eigenlijk wérkelijk belangrijk?

Deze middelen zijn ontstaan in samenwerking met Vivendy, praktijk voor transformatie.

Toont alle 2 resultaten