Hetty Janssen

Ik ben Hetty, geboren in 1970 en daarmee heb ik de 50 aangetikt. Gelukkig met man, onze drie kinderen en dieren. Ik ben een gedreven, hartelijk en empathisch mens. Ik houd van humor en van eerlijkheid. Ik houd van mensen, maar wel van écht contact met mensen. Van kleine en grote mensen. Ik geniet van de ‘klik’ die ontstaat bij het gevoel van herkenning in elkaar. Dat laadt mij op en maakt me energiek.

In mijn ‘vorige werkende leven’ heb ik als logopediste gewerkt en heb ik bij een farmaceutisch bedrijf bijwerkingen onderzocht en gerapporteerd. Ik realiseerde me dat onze reguliere manier van genezen niet tot werkelijke gezondheid kan leiden. Dat moest beter kunnen. Tijdens de vijfjarige HBO-opleiding tot natuurgeneeskundige/ homeopaat, die daarop volgde, heb ik geleerd hoe het inderdaad beter kan. Hoe homeopathische middelen je zelfgenezend vermogen aanzetten. En dat klachten daarna niet meer terug hoeven te keren. Ik ben ondergedompeld in diepgaande kennis over de menselijke ontwikkeling en de fenomenologie. In die tijd ontdekte ik mijn vermogen om een paar laagjes dieper in de ziel te kijken. Alles viel op zijn plek en werd logisch voor mij. 

“Alles viel op zijn plek”

Inmiddels werk ik alweer ruim 15 jaar als homeopathische inzichtscoach en heb ik mijn heldere waarnemingen en wijsheden verder kunnen ontwikkelen. Ik zal het zeker inzetten tijdens onze sessies, maar wil geen ‘orakel’ zijn die jou vertelt wat er bij je speelt en hoe je dat dient op te lossen. Ik geloof dat het veel krachtiger en diepgaander werkt als jij zelf, met behulp van mijn ondersteuning en bijsturing, je kracht en eigenheid gaat voelen en ervaren. Dan ontstaat genezing van binnenuit en doven klachten uit. En verdwijnen overtuigingen en angsten uit je systeem.

Geen cliënt(je) is hetzelfde, geen consult is hetzelfde: op maat, in verbinding met elkaar. Dáár zit mijn passie.

  • 15+ jaar ervaring
  • tot de kern
  • persoonlijke aanpak
  • samen aan de slag

“In verbinding met elkaar, daar zit mijn passie”

Neem contact met mij op

info@homeospirit.nl
+31615499116

Locatie:
Rondestraat 23
5352 LJ Deursen-Dennenburg

 

4 + 3 =

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling, bekijk gatgeschillen.nl.

Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: gatgeschillen.nl/beroepscode.