Cursus: ontdek je spiritualiteit

Spiritualiteit is voor mij niets meer dan bewustwording. Het gaat wat mij betreft over groei en ontwikkeling. We zijn als mens een holistisch wezen en daarmee ook aangesloten op andere dimensies. We leven en helen met energie. We zijn zoveel meer dan alleen een lijf met ogen en oren.

In deze cursus van vier avonden wil ik je in een groepje met drie medecursisten laten ervaren hoe je deze energie zoal kunt bewust worden, hoe je het kunt ervaren en hoe je ermee kunt helen. Er is zoveel te ontdekken en jezelf over te verwonderen. Je kunt ook zoveel van elkaar leren wanneer je je ontvankelijk open stelt en je je met elkaar verbind.

“Niet in afzondering zullen we onszelf ontdekken, wel als mens onder de mensen”

– Jean Paul Sartre –
Homeospirit - Healing op afstand

Hoe werkt deze cursus?
Jij bepaalt zelf voor een van de vier avonden het onderwerp. Daarvoor kun je kiezen uit de onderwerpen die hieronder staan opgesomd. Mocht jij zelf nog meer over een onderwerp willen weten, en het past in mijn straatje, dan kun jij ook dit specifieke onderwerp inbrengen. Samen bepalen jullie nog het vierde onderwerp.

Iedere cursus is anders. Iedere groepsdynamiek is anders, de besproken onderwerpen zijn anders. De opzet van de cursus is dat er, doordat je in een klein groepje werkt, veel overdracht en aandacht voor elkaar is. Dat geeft verbinding en vertrouwen en dat kan tot mooie bewustwordingen en ervaringen leiden. Doordat je op deze avonden jezelf mag zijn, introvert of extravert, ervaren of onervaren, behaal je als groep het mooiste resultaat.

Hoe werkt de inschrijving?
Onderaan deze pagina vind je het inschrijfformulier. Geef aan op welke avond of avonden jij door de weeks beschikbaar bent. Ik stel aan de hand daarvan de groep samen. In het formulier kun je ook aangeven welke onderwerp(en) je voorkeur hebben. De onderwerpen vind je hieronder opgesomd en toegelicht.

Ik neem contact met je op en met z’n vieren bepalen we de data van de vier avonden. Iedere avond kost €25,00. Je ontvangt een factuur voor het totaalbedrag, voorafgaand aan de cursus te voldoen.

Praktische informatie
Locatie                            
Mijn praktijk – Rondestraat 23 in Deursen-Dennenburg

Duur van de cursus
4 avonden, om de twee weken, van 19.30-21.30u

Kosten
€25,- per avond                              

Cursus onderwerpen:

Werken met tarotkaarten – een tarotlegging

Wat is tarot, wat kun je er mee en hoe werk je er mee? Een eerste kennismaking waarmee je vooruit kunt. Per cursist leggen we de tarot kaarten aan de hand van een vraag. Je ervaart je hoe je deze kunt duiden.  

Automatisch schrift – schijven met je Gids

Heb je de behoefte om duidelijker met je energetische begeleiders te communiceren? Ik leer je hoe je met pen en papier in contact kunt komen met je Gids en hoe je met elkaar kunt communiceren. Wat wel en wat niet te doen.

Een helende reis naar binnen – een vorm van hypnose/meditatie

Je kunt veel energetische ballast van jezelf en anderen mee dragen, zonder dat je het zelf bewust bent. In een meditatieve vorm van hypnose ga je op een bepaald vraagstuk deze ballast opruimen en ontmoet je je opgeruimde zelf.  

Bloesemremedies – wat is het, hoe werk je er mee

Bloesemremedies zijn preparaten die een duidelijk stempel dragen van de gebruikte plant. Ze geven nieuwe inzichten en ze laten je nieuwe stappen zetten. Samen bepalen we welke combinatie jou kan ondersteunen. 

D-linken: loskomen van negatieve energie 

Linken zijn dwingende, negatieve energetische verbindingen. Ze haken in op bepaalde plekken van je (energetische) lichaam. Je leert in de methode D-linken hoe je deze verbindingen kunt doorklieven en kunt helen. 

EHBO met complementaire geneesmiddelen

We kennen allemaal de aspirine, maar die komt oorspronkelijk van de wilgentak en mist synthetisch de belangrijke ondersteunende stoffen. Welke natuurlijke middelen zijn er nog meer en waarvoor kun je ze inzetten op EHBO gebied? 

Wat kun je met edelstenen – ervaren en toepassingen

Edelstenen hebben een grote aantrekkingskracht door hun kleuren en uiterlijk. Ze zijn echter niet alleen mooi, maar iedere soort bevat ook helende energie. Waarvoor kun je de stenen zoal gebruiken en hoe pas je ze toe.

Q&A met onze kosmische begeleiders

Ieder mens heeft gemiddeld zo’n 18 begeleiders uit andere dimensies. Wie begeleidt jou op je pad? Op deze avond kun je vragen stellen aan je Gids en ik verbind me met hen (of met mijn eigen Gidsen) voor het antwoord.

Ik wil graag mijn eigen onderwerp inbrengen indien mogelijk

Natuurlijk zijn er nog veel meer onderwerpen waarover te leren en te ervaren valt, maar die niet in dit rijtje staan opgenomen. Mocht jouw interesse er naar uit gaan, geef het mij door. Mogelijk kan ik je er meer over vertellen. Leuk! 

Schrijf je nu in

Geef aan welke dag(en) jou schikken en welke onderwerpen je graag wilt ontdekken.

info@homeospirit.nl
+31615499116

Locatie:
Rondestraat 23
5352 LJ Deursen-Dennenburg

 

Ik ben beschikbaar op:

Mijn onderwerp(en) van voorkeur:

10 + 2 =