Systemisch werken in het veld

Een morfogenetische veld of collectieve veld is verbonden met het universum en verbindt gelijksoortige zaken met elkaar. Ook je klacht of hulpvraag heeft een veld. Dit veld kun je energetisch helen. Mogelijk heb je ooit gehoord of kennis gemaakt met familieopstellingen. Deze methode werkt ook vanuit het veld en kan deze helen. Ik werk vanuit hetzelfde principe maar dan met tafelopstellingen. Dat geeft eenzelfde bewustwording en werkt net zo helend. De representanten bij een tafelopstelling zijn (archetypische) poppetjes en/of voorwerpen. Ik zet tijdens de opstelling mijn middelen in om het veld te ondersteunen en te helen. Deze middelen krijg je ook na afloop mee. Als ook een veldremedie om je lichaam/ziel in het proces te genezen van de klachten. 

Het werken met het morfogenetische veld wordt ook systemisch werken genoemd. Door intuïtief, in contact met het veld, representanten te kiezen voor je klachten, mensen om je heen en/of je (voor)ouders, krijg je informatie uit het veld. De plaatsing van de representanten en de positie ten opzichte van elkaar geeft informatie en zorgt voor bewustwording. Je doorvoelt en doorleeft waarom de klacht of het probleem is ontstaan en welke invloeden er zijn. Ik help je de informatie te duiden en verbanden te leggen. Nu je het ten diepste de dynamiek hebt ervaren, volgen de oplossingen vanzelf. We helen het veld en helen datgene wat er bij de betrokkenen in het veld geheeld mag worden. Het helen van het veld is van blijvende duur en zorgt voor een nieuw (innerlijk) beeld. 

Het helen van het veld

Door je af te stemmen op het veld kunnen er beelden in je opkomen. Je kunt fysieke gewaarwordingen, gevoelens of emoties krijgen. Ook kun je ervaren wat een eventueel betrokken ander werkelijk ervaart. Het maakt onbewuste verhoudingen en dynamieken zichtbaar. De informatie waarmee we werken gaat voorbij het denken; het komt binnen via je innerlijk weten en daarmee 100% betrouwbaar en voelbaar.

Om het veld te kunnen helen, laat ik je ervaren wat ieder betrokken persoon nodig heeft om de negatieve lading los te laten. Mogelijk neem ik je hiervoor mee in een zielsmeditatie. Vaak gaat het om vergeving en begrip. En het loslaten van datgene wat er als pijn en overtuiging zit.

Wil je graag ontdekken wat het werken met het morfogenetisch veld voor jouw kan doen? Wil jij graag inzicht en jouw klacht of ontwikkelingsvraag met mij diepgaand onderzoeken? Om het daarna blijvend te helen? 

Mijn werkvormen

Tijdens mijn consulten maak ik gebruik van vier verschillende werkvormen. Ieder persoon is anders, dus ieder persoon krijgt een eigen aanpak. Pas dan kan ik echt toegevoegde waarde bieden. Tijdens het consult kan ik toespitsen op één werkvorm of een combinatie:

Neem contact met mij op

info@homeospirit.nl
+31615499116

Locatie:
Rondestraat 23
5352 LJ Deursen-Dennenburg

 

9 + 15 =