Levensloopdiagram

Het invullen van een levensloopdiagram en de duiding ervan maakt onderliggende patronen en overtuigingen op een heldere manier inzichtelijk. De inwerking ervan is groot en kan nog geruime tijd nawerken.

Vanuit de antroposofie kun je je leven steeds in fases van zeven jaren indelen. Na iedere 28 jaar begint de cyclus weer opnieuw, maar dan nu met inwerking van datgene wat je geleerd en ervaren hebt. Samen met jou kan ik gebeurtenissen, klachten en ervaringen binnen deze levensloop binnen een diagram een plekje geven, waarna er verbanden beginnen te ontstaan. Naar aanleiding daarvan kan ik je bevragen op aanvullende herinneringen en belevingen uit een bepaalde levensfase die de verbanden bevestigen of toespitsen. Ik leg je uit waar binnen de verschillende fases de nadruk ligt qua ontwikkeling. Ik betrek in ons gesprek tevens informatie die ik download uit het universum.

Uit de brij van alle informatie ontstaat steeds meer beeld. Een beeld waarin de essentie van jouw hulpvraag helder naar voren komt.

Homeospirit - levensloopdiagram

Wil jij graag samen een levensloopdiagram invullen? Wil jij inzicht in jouw onderliggende patronen en overtuigingen? Wil jij een helder beeld krijgen van jouw hulpvraag?

Mijn werkvormen

Tijdens mijn consulten maak ik gebruik van vier verschillende werkvormen. Ieder persoon is anders, dus ieder persoon krijgt een eigen aanpak. Pas dan kan ik echt toegevoegde waarde bieden. Tijdens het consult kan ik toespitsen op één werkvorm of een combinatie:

Neem contact met mij op

info@homeospirit.nl
+31615499116

Locatie:
Rondestraat 23
5352 LJ Deursen-Dennenburg

 

8 + 15 =