Dit ben ik

Mijn naam Hetty Janssen. Geboren in 1970, gehuwd, moeder van 3 kinderen. Ik ben natuurgeneeskundige therapeute, gespecialiseerd in homeopathie. In 2007 ben ik met mijn praktijk gestart. Daarvoor heb ik de 5-jarige opleiding gedaan voor natuurgeneeskundige aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen in Arnhem.

Vóór deze periode ben ik jarenlang werkzaam geweest als logopediste en later bij een groot, farmaceutisch concern. Daar beoordeelde ik samen met een arts de gerapporteerde bijwerkingen op de medicijnen. Steeds meer bekroop me echter het gevoel dat dit niet de juiste manier van genezen kon zijn. Het moest anders kunnen; niet bestrijden en onderdrukken, maar daadwerkelijk genezen. En hoe dat voor mijn gevoel wél moest, heb ik gevonden in de natuurgeneeskunde.

Het werd mij al vroeg duidelijk dat ik de dingen anders zag en ervoer dan de gemiddelde mens. Hierdoor voelde ik me anders, een buitenbeentje. Ik baalde dan ook regelmatig stevig van mijn gevoeligheid. Langzaamaan ben ik het echter steeds meer als kracht gaan zien. Gaandeweg ben ik me steeds meer spiritueel gaan ontwikkelen middels trainingen, studie en coaching. Ik merkte tijdens de opleiding tot natuurgeneeskundige al dat ik me door het inschakelen van mijn ‘gaven’ een breder beeld kan vormen van de klacht en de cliënt, waardoor ik diepgaander kan genezen.

Ik heb mijn levenspad gevonden in het helen en coachen van mensen. En ik haal hier telkens weer veel voldoening uit.