Dit ben ik

Mijn naam Hetty Janssen. Geboren in 1970, gehuwd, moeder van 3 kinderen. Ik ben natuurgeneeskundige therapeute, gespecialiseerd in homeopathie. In 2007 ben ik met mijn praktijk gestart. Daarvoor heb ik de 5-jarige opleiding gedaan voor natuurgeneeskundige aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen in Arnhem.

Het werd mij al vroeg duidelijk dat ik de dingen anders zag en ervoer dan de gemiddelde mens. Hierdoor voelde ik me anders, een buitenbeentje. Ik baalde dan ook regelmatig stevig van mijn gevoeligheid. Langzaamaan ben ik het echter steeds meer als kracht gaan zien. Gaandeweg ben ik me steeds meer spiritueel gaan ontwikkelen middels trainingen, studie en coaching. Ik merkte tijdens de opleiding tot natuurgeneeskundige al dat ik me door het inschakelen van mijn ‘gaven’ een breder beeld kan vormen van de klacht en de cliënt, waardoor ik diepgaander kan genezen.

De afgelopen anderhalf jaar heb ik mogen ondervinden dat ik het vermogen heb om kosmische, helende energie, afgestemd op de individu te ‘downloaden’ en te koppelen aan suikerkorrels. Deze korrels werken dan via hetzelfde principe als de homeopathie en kunnen de leidraad zijn in het genezingsproces. Ik koester dit vermogen en realiseer me dat dit iets is wat mij uniek maakt als homeopaat.

Ik heb mijn levenspad gevonden in het helen en coachen van mensen. En ik haal hier telkens weer veel voldoening uit.