Helende reis naar binnen

Patronen en overtuigingen die gebaseerd zijn op ervaringen vóór je achtste levensjaar zijn star en onbuigzaam. Ze zitten diep geëtst in je ziel en daarmee in je energetische lichaam. Dit geldt vooral ook voor ervaringen uit vorige levens. En voor familiaire belasting. Wanneer ze maar lang genoeg bestaan sijpelen ze vanzelf door naar het fysieke lichaam en veroorzaken ze daar klachten. Ook van emotionele en mentale aard.

Deze patronen en overtuigingen zijn te helen. Met de juiste energie en de juiste intentie. In een diepe geleide meditatie neem ik je er mee naar toe. Wanneer je de kern hebt aangeraakt, deze werkelijk ervaart en vervolgens herstelt, dan ontstaat er ruimte voor genezing.

Inzicht is een belangrijk onderdeel binnen genezing of in een veranderingsproces. Je denken neemt een groot deel van het dagelijkse bewustzijn in beslag. Wanneer het kwartje valt en je begrijpt waarom je doet zoals je doet, of waarom je lichaam zich genoodzaakt ziet om je klachten te vertonen, dan kun je je ook voornemen om het anders te doen. Je strategie veranderen, bewust patronen wijzigen. Het zicht krijgen op datgene wat in je onderbewuste leeft is daarmee de helft van je genezing.

De andere helft van werkelijke genezing bestaat uit het opschonen en bevrijden van je energetische lichaam. In de hypnose-achtige meditatie laat ik je de balans in dit leven of vorige leven(s) herstellen; door zaken terug te geven, te vergeven en/of door los te laten. Ik ondersteun je met helende energie en help je de symbolen die uit je onderbewuste komen te duiden.

Hierna kan je fysieke lichaam gaan herstellen en zullen je klachten en overtuigingen uitdoven. Het energetische lichaam heelt onmiddellijk, het fysieke lichaam hobbelt daar altijd nog dagen tot weken achteraan. De middelen die ik je ter ondersteuning geef, sturen dit proces aan en zorgen voor een diepgaand resultaat.

Wil jij graag een helende reis naar binnen ervaren? Wil jij inzicht in diep geëtste (familie)patronen en overtuigingen, uit dit leven of vorige leven(s)? En deze met mijn steun en begeleiding helen?

Mijn werkvormen

Tijdens mijn consulten maak ik gebruik van vier verschillende werkvormen. Ieder persoon is anders, dus ieder persoon krijgt een eigen aanpak. Pas dan kan ik echt toegevoegde waarde bieden. Tijdens het consult kan ik toespitsen op één werkvorm of een combinatie:

Neem contact met mij op

info@homeospirit.nl
+31615499116

Locatie:
Rondestraat 23
5352 LJ Deursen-Dennenburg

 

13 + 2 =