Healing op afstand

Een belangrijk onderdeel van mijn therapie is werken met energie. Daar is een logische verklaring voor. Zaken als familiaire belasting of vervelende omstandigheden (stress of angst) vertalen zich in een verstoord energetisch lichaam. Als disbalans in je energetische lichaam langere tijd aanhoudt, leidt dit tot fysieke klachten. Of tot emotionele en mentale klachten, zoals angst, depressieve gevoelens of problemen met concentratie. Heel je het energetische lichaam, dan heel je uiteindelijk de klachten.

“Als je naar de zon draait, valt de schaduw achter je.”

Homeospirit - Healing op afstand

In onze verschillende sessies pellen we als een ui laagje voor laagje af. Soms lijkt het tussentijds even niet te stromen; stagneert de vooruitgang. Je kunt dat merken als niet lekker in je vel zitten of wat vage klachten. Nét niet genoeg om je geplande afspraak te vervroegen. Dat is dan een mooi moment om een healing op afstand aan te vragen. Er is in zo’n geval tussen de lagen in een klein drempeltje ontstaan waar je net niet overheen kan. Zo’n drempeltje kan ontstaan doordat er onverwachte omstandigheden in je leven zijn ontstaan waar je moeite mee hebt en die het proces negatief beïnvloeden. Of dat er angst zit op datgene wat onderhuids wil helen. Dit drempeltje kun je over door het helen ervan en een aangepast, ondersteunend middel.

In een healing op afstand maak ik contact met verschillende, betrokken velden en onderzoek ik waar jij of je kind op dat moment last van hebben. Ik luister naar wat jij of je kind me energetisch te vertellen hebben. Ik download aanvullende informatie uit het universum. De klachten blijken vaak voort te komen uit het feit dat in je proces een wezenlijk stukje van jouw ‘zijn’ naar boven aan het komen is. Het kan angstig zijn en tot onbewust verzet leiden om dit stukje werkelijk tevoorschijn te laten komen. Dat uit zich dan in stress klachten als hoofdpijn. Of verergering van de bestaande klachten. Ik heel de verstoring van de velden en ondersteun dit door het juiste, passende middel naar je op te sturen.

Ik krijg regelmatig het verzoek tot een healing op afstand nadat we de therapie voor dat moment hebben afgesloten. Als een soort ‘booster’. In het leven of dat van je kind kan zich een moeilijk moment aandienen. En dan merk je dat het even niet stroomt. Je lijkt vast te zitten. Of je klachten die verdwenen waren komen toch weer even in een verminderde heftigheid terug. Op soort momenten krijg ik het verzoek om in te tunen en energetisch te helen. Ik koppel de informatie terug. De informatie die je krijgt en de diepgaande heling leidt tot bewustwording.

Na de healing en het aanvullende middel kun je weer door. Het proces kan weer voortgezet worden en je krijgt weer grip op jezelf en op je leven.

Tarieven

Een healing op afstand na een eerste consult of vervolgconsult kost €55,-, dit is inclusief terugkoppeling naar jou van mijn bevindingen. Een healing op afstand voor nieuwe cliënten kost €70,-, inclusief terugkoppeling naar jou. Mocht daarnaast een geneesmiddel nodig zijn om het proces verder te verankeren kost dat in beide gevallen €20.-. Het middel wordt per post verstuurd of kan worden opgehaald. 

De prijzen zijn inclusief btw en de sessies worden niet vergoed door de ziektekostenverzekeringen.

“Al zeker 10 jaar kom ik bij Hetty in de praktijk voor een consult. Voor mezelf en later ook voor mijn kinderen. Het laatste jaar heeft Hetty regelmatig mijn kinderen van een afstand geholpen, zelfs met flinke stotterproblemen. Telkens weer verwondert het mij wat Hetty, zelfs vanuit afstand, aan informatie binnenkrijgt en energetisch weet te voelen en waar nodig ook te healen. Bijzonder is het dan telkens weer hoe de klachten veranderen en uiteindelijk helemaal uitdoven, waarbij nodig gesteund met korrels.”

- Moeder van Jort -

Wil je graag eerst kennis met mij maken om te bepalen of mijn therapie en werkvormen bij je passen? Vraag dan een oriëntatiegesprek aan, dit zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen.

Neem contact met mij op

info@homeospirit.nl
+31615499116

Locatie:
Rondestraat 23
5352 LJ Deursen-Dennenburg

 

1 + 15 =