Geneesmiddelen

Als homeopaat kun je bij mij natuurlijk de bekende homeopathische middelen verwachten. Diepwerkende middelen waarin het zelfgenezend vermogen wordt aangezet. Deze vul ik zo nodig aan met natuurgeneeskundige geneesmiddelen als bloesemremedies, celzouten of tincturen.

Vrijwel iedere sessie sluit ik af door je een kosmisch geneesmiddel mee te geven. Dit middel bevat de energie van het helende veld en is op joúw proces afgestemd.

Wat zijn homeopathische middelen?

Homeopathische middelen zijn gemaakt van datgene wat de natuur te bieden heeft. De middelen bevatten geen moleculen meer, maar wel de krachtige energetische blauwdruk ervan. Het basisprincipe van de homeopathie is: het gelijke geneest het gelijke. Dat houdt in dat een middel bepaalde symptomen uitlokt na inname, maar als jij juist hinder ervaart van deze symptomen, dan zet het middel je lichaam aan om deze klachten te genezen. Het is dus geen symptoombestrijding en onderdrukking, het geneest echt van binnenuit. Het zet je zelf genezend vermogen aan tot genezing.

Hoe werkt een homeopaat?

Je kunt dat op verschillende manieren en vanuit verschillende methodes doen. Ik vertrek vanuit de essentie. Wat laten je klachten zien en waarop zijn ze gebaseerd? Ik haal de essentie uit jouw verhaal, de gekozen werkvorm en de informatie die ik download uit de kosmos. Daarmee ontstaat een beeld. Dit beeld koppel ik aan jou terug en vraag wat  je herkent en wat het met je doet. Op die manier bouwen we het samen verder uit. Alle klachten moeten dan vanuit dat beeld te verklaren zijn. Als dat zo is hebben we de essentie duidelijk en weet ik welk middel dit ook in zich draagt. En dus bij jou tot genezing leidt.

Wil jij graag ontdekken wat mijn homeopathische- of kosmische geneesmiddelen voor jou kunnen doen? Wil jij je vrij voelen om je leven volop aan te gaan en er een leven met een gouden randje van te maken? 

Mijn werkvormen

Tijdens mijn consulten maak ik gebruik van vier verschillende werkvormen. Ieder persoon is anders, dus ieder persoon krijgt een eigen aanpak. Pas dan kan ik echt toegevoegde waarde bieden. Tijdens het consult kan ik toespitsen op één werkvorm of een combinatie:

Neem contact met mij op

info@homeospirit.nl
+31615499116

Locatie:
Rondestraat 23
5352 LJ Deursen-Dennenburg

 

14 + 15 =