Consulten voor volwassenen

In mijn consulten ga ik samen met jou op onderzoek uit. We vullen de informatie die je mij geeft aan met informatie uit de kosmos. En met informatie uit jouw onderbewuste. Daarvoor maken we samen een reis naar binnen. Daarin ligt alle informatie opgeslagen die jij nodig hebt om tot vrijheid te komen. We helen je energetische lichaam en laten ballast los. 

“Het draait erom dat je de échte versie van jezelf wordt”

Herken jij jezelf hierin?

  • Ik wil in vrijheid leven en grip krijgen op mijn beperkende gedachten
  • Ik wil mijzelf in al mijn aspecten leren kennen en deze aspecten ontwikkelen
  • Ik wil van mijn klachten af en wil aan kijken wat ze mij te vertellen hebben
  • Ik voel dat ik een missie heb en ik zoek begeleiding om dit neer te zetten
  • Ik wil investeren in mijzelf en in mijn dromen

Veel van onze beperkende zielenroerselen zitten diep weggestopt en kun je met denken en redeneren niet bij. Het zit in je onderbewuste en heeft zich geëtst in je energetische lichaam. Daar zit het veilig; je wordt er niet alsmaar mee geconfronteerd. Maar schijn bedriegt. Je dagelijks leven wordt er wel degelijk door beïnvloed. Zonder dat je het echt bewust bent of er grip op hebt. Het laat zich zien in je klachten of emoties. Of in het feit dat je je dromen en wensen maar niet lijkt te kunnen realiseren.

Vooral pijnen en overtuigingen die je hebt opgedaan vanaf het moment van baby in de buik van je moeder tot kind van 7-jarige leeftijd, kunnen diepe indruk maken. Ook familiaire overervingen kunnen flink beperkend werken, zonder dat jij je ervan bewust bent. Maar ook blokkades uit vorige levens kunnen een rol spelen. Door dit alles kan het lastig zijn om je leven voluit te leven en geen tweedehands leven te leiden.

Mijn aanpak

 Je gaat door middel van een levensloopdiagram, het werken in het ‘veld’ of door een helende reis naar binnen in jezelf. Je kunt daarbij lichamelijke- of emotionele gewaarwordingen ervaren. Je voelt, ziet of hoort zélf waar je mee worstelt. De dingen vallen daarmee op zijn plek. Maar begrijpen alleen is niet voldoende. Je wilt het ook kwijt. Dus gaan we het ter plekke samen helen. Ik ondersteun en begeleid je in dit proces.

Wanneer je energetische lichaam geheeld is, kunnen je fysieke lichaam en het denken volgen. Dat kan echter een paar dagen tot weken duren. Het positieve effect van een sessie kan daarnaast nog maanden doorwerken. Ineens kan dan (als)nog een kwartje vallen. Aan het einde van de sessie geef ik je indien nodig een homeopathisch of kosmisch middel uit het geheelde veld mee om proces in goede banen te leiden. 

Afhankelijk van je hulpvraag kan één gesprek, waarbij ik door middel van de juiste vragen de kern aanraak en jou daarmee weer op weg help, al voldoende zijn. Wanneer je hulpvraag wat diepgaander gaat, kun je je klachten als een ui zien. Het bestaat uit meerdere lagen. Pel je de ene laag weg, komt de ander bloot te liggen. Het is belangrijk om de verschillende lagen ruimte te geven en te helen, wil je wérkelijk jezelf worden. En je klachten ten diepste te laten verdwijnen. En belangrijker nog, daarmee komt jouw werkelijke kern tevoorschijn en kun in volle potentie jezelf laten zien en zijn.
Heb je een ontwikkelingswens en zou je graag met mijn ondersteuning meer grip krijgen op je levenspad, dan begeleid ik je graag in een serie van consulten in een persoonlijk ontwikkelingstraject. 

Tarieven

Eerste consult (anderhalf uur – twee uur)
Een eerste consult kost €94,50. In een eerste consult hebben we veel te bespreken, te onderzoeken en uit te leggen. Deze eerste sessie duurt dan ook gemiddeld wat langer. Het consult vindt plaats bij mij in de praktijk. Na afloop krijg je indien nodig ondersteunende geneesmiddelen mee. Ook eventuele tussentijdse vragen over het gebruik van de middelen zit in de prijs inbegrepen.

Vervolgconsult (1 uur en een kwartier – anderhalfuur)
Een vervolgconsult kost €90,-. Ook in dit bedrag zijn de geneesmiddelen en eventueel overleg over het gebruik ervan inbegrepen. Het consult vindt plaats bij mij in de praktijk, of incidenteel digitaal/telefonisch indien gewenst.

De prijzen zijn inclusief btw en de sessies worden niet vergoed door de ziektekostenverzekeringen.

Een afspraak dient uiterlijk 48 uur van tevoren afgezegd te worden, anders kan ik mogelijk de sessie à €90,- in rekening brengen.

“Voor mij is er niets fijners dan het gevoel dat ik altijd bij Hetty terecht kan! Ik zie haar als mijn mentor. Ik kom nu al jaren bij Hetty en zij heeft mij vol liefde geholpen in mijn transformatie proces van leven uit mijn hoofd, naar mij hart. Het begon met sessies om inzicht te krijgen in wie ik ben en waar mijn angsten en ongemakken vandaan kwamen, maar al snel was ik aan zet. Hetty begeleidt mij door zware momenten heen (exzeem, slecht slapen, angsten, boosheid), maar leert me dan ook tegelijkertijd hoe ik zelf mijn helderweten, -horen en -zien in kan zetten.”

- Simone -

Mijn werkvormen

Tijdens mijn consulten maak ik gebruik van vier verschillende werkvormen. Ieder persoon is anders, dus ieder persoon krijgt een eigen aanpak. Pas dan kan ik echt toegevoegde waarde bieden. Tijdens het consult kan ik toespitsen op één werkvorm of een combinatie:

Wil je graag eerst kennis met mij maken om te bepalen of mijn therapie en werkvormen bij je passen? Vraag dan een oriëntatiegesprek aan, dit zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen.

“Hetty is in staat om samen met jou naar de dieper gelegen oorzaak te kijken van je klachten. Deze oorzaken zitten vaak zo diep geworteld en verweven in jezelf of worden doorgegeven generatie op generatie dat het bijna  onmogelijk is om hierbij zelf uit te komen. Hetty is in staat om deze oorzaken samen met je op te sporen en te healen/genezen, heel bijzonder want je merkt zodra je de praktijk uitloopt al het verschil en dat er echt iets verandert is en ook een blijvende verandering wat nog weken met behulp van de korrels een verdere uitwerking heeft totdat de klachten helemaal verdwijnen. Zo bijzonder iedere keer weer. Klachten of obstakels waar je jaren mee worstelde zijn dan plots als sneeuw voor de zon weg of ebben langzaam weg om dan ook voorgoed weg te blijven… zo mooi!”

- Jenny -

Neem contact met mij op

info@homeospirit.nl
+31615499116

Locatie:
Rondestraat 23
5352 LJ Deursen-Dennenburg

 

6 + 8 =