Consulten voor kinderen

Herken je dat? Jouw kind komt thuis tot bloei, maar op school of bij anderen trekt het zich terug. Of andersom; bij anderen of op school gedraagt het zich voorbeeldig, maar thuis komen de spanningen eruit door weerbarstig gedrag. Of dat je kind lijdt onder onzekerheid en stress en je zou willen dat het zich zekerder voelt? Lijd je kind onder lichamelijke klachten als eczeem, hoofdpijn of astma en zou je willen dat deze klachten diepgaand worden aangepakt? Ik kan je helpen. Ik krijg vaak kinderen als jouw kind in mijn praktijk.

“Mijn doel is dat jouw kind in zijn eigenheid verschijnt”

Herken jij je kind  hierin?

  • Je kind droomt, fantaseert en overweegt veel
  • Je kind beleeft de wereld om zich heen intens
  • Je kind kijkt met andere ogen naar de wereld om zich heen.
    En die wereld verwacht dingen die jouw kind niet passen
  • Je kind kan moeite hebben met zich staande te houden
  • Je kind kan zich regelmatig terugtrekken of juist (te)veel uitstromen
  • Je kind heeft klachten als onzekerheid, slapeloosheid, spanningen, hoofdpijn en eczeem

De meeste kinderen die ik in mijn praktijk zie, zijn gevoelig en wijs. Ze beleven de wereld om hen heen op hun geheel eigen wijze. Al is dat niet altijd zichtbaar omdat ze een strategie hebben gevonden om met hun gevoeligheid om te gaan. Ze hebben van nature veel te bieden. Ik beschouw het als kinderen met een gouden randje.

Mijn aanpak

Voorafgaand aan de eerste sessie en indien nodig voorafgaand aan een vervolgconsult maak ik met jouw toestemming contact met je kind en zijn/haar onderbewuste. Ik onderzoek waar je kind op dat moment last van heeft en luister naar wat je kind me te vertellen heeft. Ik download aanvullende informatie uit het universum. De klachten blijken vaak te komen doordat de eigen(wijs)heid van het kind onvoldoende tot uiting kan komen. Ze kunnen last hebben van onverwerkte zaken uit vorige levens, familiaire belasting, het dragen van familieleden of spanningen binnen gezin of op school. Betreft het de eerste sessie uit het traject, dan sluit ik het intunen af door te helen wat op dat moment geheeld kan worden in het energetische lichaam van je kind. 

Een belangrijk onderdeel van mijn therapie is het duiden aan jou als ouder waar je kind onderhuids mee worstelt. Ik bespreek daarvoor de informatie die ik door het intunen op je kind heb verkregen met jou. Aanvullend vraag ik je uitgebreid naar de zwangerschap, de bevalling en de ontwikkeling van je kind. En naar ingrijpende gebeurtenissen in het leven van je kind. Als je kind oud genoeg is om een en ander te begrijpen dan neem ik het in ons gesprek mee.

Uit alle informatie ontstaan al snel verbanden en kan ik samen met jou een beeld opbouwen. Hoe zit jouw kind ten diepste in elkaar en waar heeft het last van. Als jij je kind in zijn of haar klachten begrijpt, dan kun je het ook helpen in het helen ervan. Om dit proces goed te begeleiden geef ik je adviezen en oefeningen mee.

Tijdens het consult kan je kind reageren op datgene wat het hoort en voelt. De aanwezigheid van helende energieën zet het helingsproces al aan. Vaak zie je je kind moe of rustig worden. Of juist opgeruimder. De verschillende werkvormen waarvoor ik kies in de behandeling van je kind kunnen het energetische lichaam ook ter plekke helen. Het fysieke lichaam hobbelt daar nog een tijdje achter aan. Het kan dus een aantal dagen tot weken duren voor de fysieke en mentaal/emotionele klachten uitdoven. De ervaring leert dat we verschillende lagen dienen te helen om tot werkelijke genezing te komen. Aan het einde van de sessie geef ik jullie zo nodig middel(en) mee om de heling van die laag die in de sessie is aangeraakt te verankeren.

Tarieven

Eerste consult (1 uur en een kwartier – anderhalf uur)
Een eerste consult kost €85. Dit bedrag is inclusief eventuele geneesmiddelen en intunen voorafgaand aan het consult. Ook eventueel tussentijdse vragen over het gebruik van de middelen zit in de prijs inbegrepen. 

Vervolgconsult (1 uur – 1 uur en een kwartier)
Een vervolgconsult kost €80,-. Ook dit bedrag is inclusief geneesmiddelen, zo nodig intunen voorafgaand aan het consult en eventuele tussentijdse vragen over het gebruik van de middelen. Mocht je er door omstandigheden voorkeur hebben, kan deze sessie ook incidenteel digitaal of telefonisch plaatsvinden.

De prijzen zijn inclusief btw en de sessies worden niet vergoed door de ziektekostenverzekeringen.

Een afspraak dient uiterlijk 48 uur van tevoren afgezegd te worden, anders kan ik de sessie in rekening brengen.

De consulten bij Hetty zijn goud waard voor ons gezin, we kunnen altijd bij haar terecht als we vastlopen met onze kinderen in gedrag of lichamelijke klachten. Tijdens het consult merk ik al verschil en na een korte periode zijn alle klachten voorbij.”

- Madeleine -

Mijn werkvormen

Tijdens mijn consulten maak ik gebruik van vier verschillende werkvormen. Ieder persoon is anders, dus ieder persoon krijgt een eigen aanpak. Pas dan kan ik echt toegevoegde waarde bieden. Tijdens het consult kan ik toespitsen op één werkvorm of een combinatie:

Wil je graag eerst kennis met mij maken om te bepalen of mijn therapie en werkvormen bij je passen? Vraag dan een oriëntatiegesprek aan, dit zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen.

Neem contact met mij op

info@homeospirit.nl
+31615499116

Locatie:
Rondestraat 23
5352 LJ Deursen-Dennenburg

 

6 + 13 =