Ontmoet jezelf en anderen

Ik hoor regelmatig in mijn consulten dat mijn cliënten zich eenzaam voelen in hun gevoel dat er meer is tussen hemel en aarde. Dat ze zich alleen bij mij volledig kunnen openen en zich door mij begrepen voelen. Het idee ontstond om mensen met deze wens met elkaar in contact te brengen. Zodat gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten. Geïnspireerd kunnen raken door elkaars verhalen en ervaringen te delen.

In mijn cursussen en workshops geef ik toegankelijke informatie en laat ik je ervaren hoe het is om met diverse aspecten binnen de spiritualiteit te werken met energie en bewustzijn. Zo krijgt je leven meer kleur en inhoud!

“In de sprankeling in de ogen van een ander, ontmoet je die van jezelf”

Homeospirit - hi, ik ben Hetty

Ontdek je spiritualiteit – cursus

Datum: hele jaar door
Duur: 4 avonden om de 2 weken
Locatie: mijn praktijk

Laat jezelf verwonderen! In een kleine groep van 3 medecursisten maak je kennis met verschillende, interessante en door jou zelf te kiezen onderwerpen. Als gelijkgestemden, ervaren of onervaren, maak je kennis met spiritualiteit, energie en bewustzijn. Of breid je deze kennis uit.

Workshop Loslaten – helende reis 

Datum: coming soon
Duur: avond 19.30-22.00u

Workshop Geleide meditatie

Datum: coming soon
Duur: avond van 19.30-22.00u

Heb je nog vragen?

Neem contact met mij op via dit formulier of: info@homeospirit.nl
+31615499116

Locatie:
Rondestraat 23
5352 LJ Deursen-Dennenburg

 

5 + 11 =