Coaching

Als mens heb je niet enkel een lichaam, ken je niet enkel emoties en gedachtes, maar ben je ook een sociaal en spiritueel wezen. Wanneer er ergens in deze facetten een blokkade zit, oftewel je op dat vlak dus niet lekker uit de verf komt, dan uit zich dat in klachten.

In mijn coaching zijn zowel lichamelijke als emotionele klachten, zoals depressies en mentale klachten als een burn-out, een belangrijk signaal dat er iets moet gebeuren. Het gaat verder dan enkel een gesprek. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat je tot de kern komt en vanuit daar tot genezing en verandering.

De samenhang in alle klachten is terug te vinden, in het spirituele gedeelte van jou als mens. Het is je innerlijke stem, je innerlijke weten. Het is dat gedeelte in jou dat weet wat jou uniek maakt ten opzichte van anderen. Het komt tot uiting in je passies, je talenten, maar ook in je het weten wat niet bij je past. Wanneer je spiritueel goed tot uiting kunt komen, zal je sociale omgeving dit ook voelen en waarderen.

Als coach tune ik in op je spirituele gedeelte en geef het daarmee een stem. Dit gedeelte is het gedeelte waarmee wij in onze Westerse maatschappij helaas niet meer zo duidelijk in contact staan. Hierdoor wordt het ontdekken van jezelf in je specifieke bijzonderheden best lastig. Makkelijker is het om ons te conformeren, en doen en zijn wat de ander doet en is. Dat gaat zich echter wreken op termijn, het kan zich gaan uiten in lichamelijke, emotionele, mentale en/of sociale klachten.

Ik wil jou helpen om te ontdekken wie je werkelijk bent. Door je te coachen je klachten te duiden, eventuele beperkende overtuigingen los te laten en blokkades op te heffen. Mijn doel is je te helpen te luisteren naar je werkelijke wensen en behoeftes. Samen brengen we je in contact met alle facetten in jou, om vanuit daar te leven. Met je innerlijke stem als kompas.